Podstrona: POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza / Strona: 5

Aktualności

15 Gru

Studenci i doktoranci PRz uczestniczyli w konferencji ISC – ADAMAS 2020

Studenci i doktoranci Politechniki Rzeszowskiej wzięli udział w Międzynarodowej Konferencji Studenckiej ISC – ADAMAS 2020.
03 Gru

Politechnika Rzeszowska instytucją koordynującą projekt EDURES

Projekt EDURES jest realizowany w ramach tzw. partnerstw strategicznych szkolnictwa wyższego w programie Erasmus+.
 
02 Gru

Bezpłatny kurs online dla studentów przygotowujących się do studiów w Chinach

W ramach kursu „Discover at HUST” studenci Politechniki Rzeszowskiej będą mogli bezpłatnie przygotować się do pobytu i studiów w Chinach.
22 Paź

Wyłoniono zwycięzców w konkursie „The joy of Erasmus”

Dział Współpracy Międzynarodowej zachęca do obejrzenia wystawy prac nadesłanych do konkursu „The joy of Erasmus”.
 
08 Paź

Kurs języka niemieckiego szansą na uzyskanie podwójnego dyplomu

Centrum Języków Obcych zaprasza na darmowy kurs języka niemieckiego studentów Wydziału Budowy Maszyn i Lotnictwa oraz Wydziału Elektrotechniki i Informatyki.
07 Paź

Podróże kształcą, zwłaszcza te w ramach programu Erasmus+

Zachęcamy do skorzystania z możliwości wyjazdu na studia lub praktykę za granicą w ramach programu Erasmus+ na semestr letni 2020/2021.
 
17 Wrz

Konkurs fotograficzny The Joy of Erasmus

Dział Współpracy Międzynarodowej zaprasza do udziału w konkursie fotograficznym The Joy of Erasmus.
10 Sty

134 tys. zł z Funduszy EOG na wyjazdy do Norwegii i Islandii

Pracownicy i studenci PRz będą mogli wyjeżdżać na wykłady i studia do uczelni w Norwegii i Islandii w ramach projektu Mobilność w szkolnictwie wyższym w Programie Edukacja.
 

Biuro Prasowe zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania artykułów oraz zmiany ich tytułów.

Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję